Høj kvalitet og unikke smagsoplevelser

Om Sushi Stuen

Sushi Stuen tilbyder det bedste fra det japanske køkken under ét tag.

Mange års erfaring

Sushi Stuen åbnede for første gang dørene i september 2011 på Møllergade 65, som sushi-takeaway. Siden da har vi arbejdet hårdt for at skabe vores høje kvalitet og unikke smag. Med hjælp fra jer, vores trofaste kunder, har vi kunnet optimere vores sushi og tilpasset den til svendborgensernes smag. Vi vil tage dig igennem et univers af lækkert sushi, hvor du selv kan få lov til at bestemme hvad du vil have, med alt det fra menukortet.

På torv centralt i byen

For at sikre at kvaliteten af vores fisk altid er i top, har vi et tæt samarbejde med vores fiskeleverandører. Desuden sørger vores køkkenchef personligt for at udvælge lokale råvarer af bedste kvalitet. I september 2015 flyttede vi på charmerende torv, centralt i byen. Her er der både mulighed for at nyde sushien i restauranten eller som take away. Vi gælder os til at tilbyde dig den bedste madoplevelse.

En unik madoplevelse

Tag den japanske atmosfære med hjem

Hos os kan du forvente en autentisk, japansk oplevelse hele vejen igennem, hvor vi sørger for den japanske oplevelse i vores madlavning - og indretningsstilen.
Følg os på Facebook
1528 Følger os
1134 Tjekket ind her
117 5 stjerner
136 Menumuligheder